مدال برنز بسکتبالیست‌های ایران در کاپ ۲۰۲۵ آسیا تنهایی تلخ وحید امیری؛ پایان بی‌رحمانه برای یک قهرمان بی‌حاشیه شکست سنگین نوشاد عالمیان در مسابقات سوئد هاشمیان: باید برای منافع پرسپولیس تصمیم بگیرم پخش زنده بازی چلسی و کریستال‌پالاس در هفته اول لیگ انگلیس (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و فجر سپاسی در هفته اول لیگ برتر + لینک و قیمت چشمی راهی تبریز شد آسانی تا نیم فصل در کره مهاجم استقلالی بازی با پرسپولیس را از دست داد مهری پرسپولیسی‌ها را تهدید کرد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و فجرسپاسی | رونمایی از سرمربی بوندس‌لیگایی حردانی و رضاییان، هردو در ترکیب اصلی برکناری تاجرنیا تکذیب شد| حاشیه‌ها علیه استقلال ساپینتو به بازیکنان استقلال: باید باخت سوپرجام را جبران کنیم ویدیو| درگیری علی هیبتی، مبارز ایرانی با فایتر مشهور روس! نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت پپ و هالند رفتار زننده هاشمیان با امیری در تمرین پرسپولیس| کاپیتان دور زمین می‌دود! ساعات حیاتی برای درویش و پرسپولیس معمای هاشمیان در پرسپولیس| سرمربی یا سپر مدیرعامل؟
سرخط خبرها

استقلال وارد والیبال می‌شود؟|نفرزاده:سردار آجرلو هنوز پاسخ نداده است

  • کد خبر: ۱۰۱۶۸۳
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۱
استقلال وارد والیبال می‌شود؟|نفرزاده:سردار آجرلو هنوز پاسخ نداده است
فرهاد نفرزاده امیدوار است که سردار آجورلو و هیات مدیره استقلال به تعهدات ملی خود در قبال ورزش کشور پایبندی بیشتری داشته باشد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، استقلال زمانی یک باشگاه واقعی بود. تقریبا در بیشتر رشته‌ها تیمداری می‌کرد و در کنار فوتبال نگاهی جدی به والیبال داشت. مربیان سرشناس این باشگاه از زنده یاد داوود دارابیان گرفته تا فاروق فخرالدینی، شاگردان زیادی را در این باشگاه پرورش داده که بعد‌ها بنیانگذار تیم‌های باشگاهی دیگر شده بودند.
استقلال بیش از یک دهه است که به کلی دور والیبال را خط کشیده است. اما به تازگی زمزمه‌هایی مبنی بر تشکیل تیم والیبال این باشگاه به گوش می‌رسد. فرهاد نفرزاده که ارتباط خوبی با سردار آجورلو دارد در این باره گفت: صحبت‌هایی شده است، اما هنوز پاسخ مدیرعامل باشگاه به درستی اعلام نشده است. بدون تردید حضور استقلال باعث رونق والیبال باشگاهی کشور می‌شود و امیدواریم که سردار آجورلو و هیات مدیره استقلال به تعهدات ملی خود در قبال ورزش کشور پایبندی بیشتری داشته باشد.
نفرزاده که سرمربی تیم آذرباتری ارومیه در نیم فصل اول بود، درباره جوان‌هایی که در این تیم درخشیده اند، گفت: بازیکنانی، چون امیر افشار، آرمان رحمانی و متین احمدی رشد بسیار خوبی در آذرباتری داشته اند و لایق دعوت به اردوی تیم ملی هستند. وی درباره محمد بربست قطرپاسور این تیم که از پدیده‌های لیگ نام گرفته است، نیز گفت: در قطر پاسور با حضور بازیکنانی، چون امین اسماعیل نژاد، صابر کاظمی و پوریا یلی جایی برای بربست وجود ندارد. پیشنهاد من امیرحسین صداقت و عارف مرادی در این پست برای دعوت به تیم ملی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->